در این مقاله قصد دارم تا بهترین سرویس های به اشتراک گذاری ویدیو ایرانی رو به شما معرفی کنم. شما می تونین به راحتی و به صورت رایگان ویدیوهای خودتون رو در این فضاها بارگذاری کنین و به اشتراک بذارین و از این طریق به صورت کاملا رایگان بازدیدکننده و مشتری جذب کنین.

و اگر در حال حاضر سرمایه کافی برای تهیه فضای مناسب و اختصاصی برای ویدیوهای کسب و کار اینترنتی خودتون ندارین، می تونین در شروع کار و تا زمانی که توانایی مالی بیشتری پیدا کنین از این سرویس ها استفاده کنین.

هرچند که رتبه الکسا شاخص دقیق و قابل اتکایی برای تعیین میزان بازدید و موفقیت یک سرویس و سایت نیست، اما سرویس های زیر رو به ترتیب رتبه الکسا ایران (با احتمال اینکه هیچ کدام از این سایت ها با روش هایی، رتبه تقلبی کسب نکرده باشن) قرار دادم و رتبه های کمتر، بالاتر قرار دارن. (پربازدیدترین سایت ها دارای اعداد کوچک تر هستن)

آپارات

آپارات

سرویس اشتراک ویدیو آپارات به نشانیaparat.com با رتبه ۲ الکسا ایران، در سال ۱۳۸۹ راه اندازی شد. پرطرفدارترین و محبوب ترین سرویس اشتراک گذاری ویدیو حال حاضر ایرانی هست که مکان مناسبی برای اشتراک گذاری ویدیوهای شما محسوب می شه. در زیر برخی از امکانات و مزایا و معایب این سرویس محبوب رو بیان می کنم.

مزایای آپارات:

امکان بارگذاری ویدیو ۳۶۰ درجه

امکان افزودن آدرس کانال به صورت واترمارک به ویدیو

امکان ثبت لینک وب سایت در قسمت لینک های کانال

امکان ثبت لینک شبکه های اجتماعی اینستاگرام، تلگرام و .

امکان افزودن فایل زیرنویس با فرمت srt به ویدیو

ایجاد لیست های پخش

امکان کسب درآمد از ویدیوهای آپلود شده

اپلیکیشن سیستم عامل اندروید (Android) شرکت گوگل

اپلیکیشن سیستم عامل ویندوز فون (Windows Phone) شرکت مایکروسافت

اپلیکیشن سیستم عامل آی او اس (iOS) شرکت اپل

امکان قرار دادن ویدیو لایو (Live یا پخش زنده)

امکان ایجاد کانال اختصاصی و تایید شده

دارا بودن بخش اختصاصی برای کودکان با نام آپارات کودک به همراه اپ اختصاصی

ارائه ویدیو با کیفیت های متفاوت و قابل انتخاب توسط کاربران

سرعت پخش و بارگذاری مناسب ویدیو

نام و دامنه بسیار مناسب

معایب آپارات:

امکان ارائه ویدیو حداکثر با کیفیت 720p برای کاربران عادی (قبلا 1080p) و به کانال های رسمی و تایید شده امکان ارائه ویدیو با کیفیت 1080p (یعنی اگر کاربران عادی ویدیوی با کیفیت بالاتر هم بارگذاری کنن، نهایتا پس از تبدیل ویدیو، بالاترین کیفیت ممکن که در اختیار کاربران قرار می گیره 720p هست)

اجازه ندادن به کاربران برای ثبت لینک در قسمت توضیحات هر ویدیو (لینک به متن ساده تبدیل می شه)

عدم امکان آپلود ویدیو از سایر سرویس های اشتراک ویدیو خارجی در کنار یوتیوب، مانندDailymotion, Vimeo و .

عدم امکان بارگذاریCustom Thumbnail (تصویر سفارشی) برای ویدیو

سرعت تبدیل (Encode) بسیار پایین!

جمع بندی درباره سرویس اشتراک ویدیو آپارات:

در مجموع سرویس بسیار مناسبی هست و با توجه به امکانات و مزایایی که داره می شه با معایب و ضعف هاش کنار اومد. اما فکر نمی کنم اجازه ندادن به کاربران برای ثبت لینک در قسمت توضیحات ویدیوها، اون هم برای یک رسانه کاربر محور، کار قشنگی باشه و به نظر من ایجاد چنین محدودیتی چندان صحیح نیست.

همچنین بهتر بود که به کاربران عادی هم اجازه ارائه ویدیوهای 1080p داده می شد. و درباره تعبیه نشدن امکان بارگذاری تصویر سفارشی برای ویدیوها هم به نظرم تاکنون این یک ضعف بزرگ برای این سرویس محسوب می شه.

ادامه مطلب : https://shamsi.co/the-best-video-sharing-services-in-iran

سرویس اشتراک ویدیو

ویدیو ,امکان ,سرویس ,اشتراک ,کاربران ,آپارات ,سرویس اشتراک ,اشتراک ویدیو ,اشتراک گذاری ,اپلیکیشن سیستم ,ارائه ویدیو ,سرویس اشتراک ویدیو ,امکان ارائه ویدیو ,اشتراک ویدیو آپارات ,اشتراک گذاری ویدیو
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ